AAA

DRUšTVO | 03.05.2018 02:00 > 03.05 13:45

Dejan Petrović Big bend nastupio u Budvi u okviru Karnevalskih majskih večeri


U Budvi je večeras održan koncert Dejana Petrovića i Big Benda, u okviru manifestacije "Karnevalske majske večeri", koja se održava u tom gradu do 6. maja. Dejan Petrović je agenciji Beta rekao da prvi put nastupaju u Budvi u okviru te manifestacije kao i da mu je "velika čast što su pozvani da nastupaju kako bi podelili emocije sa publikom u Budvi".

"Pripremili smo raznolik repertoar, tako da će biti i strane i domaće muzike. Izvodimo obradu poznatih svetskih hitova, naravno na naš način, kako mi to radimo", istakao je Petrović.

On je dodao da je u Budvi već četiri dana i da se zbog manifestacije "Karnevalske majske večeri" oseća kao da je u "u nekom svetskom gradu".

"Super je, prelepo, zaista uživamo", kazao je on.

"Karnevalske majske večeri" organizuju Turistička organizacija Budve, Opština Budva, nevladina organizacija (NVO) "Feštadjuni" u saradnji sa Kulturnim centrom "Stara Budva" i hotelom "Mažestik".

Manifestacija će biti nastavljena sutra kada će se gradjanima Budve i gostima predstaviti učesnici Medjunarodnog folklornog festivala, u organizaciji NVO "Stara Budva", najpe defileom, a potom i igrama na glavnoj bini.

Nakon toga predvidjen je koncert "Etno grupe Zora" iz Bara.

U petak 4. maja, je planiran koncert lokalnog benda "The Grupa" i pevačice Nevene Božović.

Koncert budvanske gradske muzike, sa "evergreen repertoarom", održaće se 5. maja na glavnom gradskom trgu, a nakon njih će nastupiti regionalna zvezda Toni Cetinski.

Manifestacija će se završiti u nedelju, dečijom karnevalskom povorkom i koncertom hora "Dečiji hor D-mol".

CELOKUPNI VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.