AAA

DRUšTVO | 18.07.2018 09:15

Naslovne strane za sredu, 18. jula

Dnevne novine za sredu, 18. jul najviše pišu o sastanku predsednika Srbije i Francuske, Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona u Parizu.

BLIC  -  "Podrška Makrona za kompromis sa Albancima", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj.

ALO  -  "Ne dirajte Srpsku i Dodika", o poruci koju je predsednik SAD Donald Tramp na samitu u Helsinkiju uputio ruskom kolegi Vladimiru Putinu., "Bekam izgoreo kao rak" o boravku porodice Dejvida Bekama u Crnoj Gori.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Pariz neće da Srbi budu poniženi", o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. "Krivična za kradju slika iz Skupštine", list piše da će biti podnete krivične prijave za kradju umetničkih dela iz Skupštine Srbije tokom protesta 5. oktobra 2000. godine.

DANAS  -  "Vlast dala 'Arapima' hotel Bristol, poštu", o dešavanjima u vezi sa projektom "Beograd na vodi". U tekstu "Zauzimanje pozicije žrtve opravdanje za sledeći sukob", list piše o skupovima koji se organizuju u znak sećanja na stradanja u ratovima 1990-ih. "Daćemo Srbiji pravi gradjanski, evropski dogovor", naslov je autorskog teksta lidera Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića o delovanju opozicije.

KURIR  -  "Vučić: Postali smo prvaci sveta u istom danu, Markon: Dolazim u Srbiju medju prijatelje", naslovi povodom susreta dvojice predsednika u Parizu. "Djuro Djurović više neće biti direktor BPŠ", o tome da je ministar prosvete Milan Šarćević potvrdio da, će kako list navodi, biti demontiran kriminalni sistem upravljanja u Beogradskoj poslovnoj školi.

INFORMER  -  "Sarajevo ima sedam baza ISIS", o navodima predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. "Makron obećao Stižem u Srbiju", o susretu dvojice predsednka Srbije i Francuske u Parizu.

POLITIKA  -  "Nema napretka ka EU bez podrške Francuske", o sastanku predsednika Srbije i Francuske, Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona. "Raspisan tender za RTB Bor", o uslovima za partnerstvo u Rudarsko-topioničarskom basenu.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Markon podržao Vučićev plan za Kosovo", o detaljima sastanka Emanuela Makrona i Aleksandra Vučića u Parizu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.