AAA

DRUšTVO | 26.07.2018 09:25

Naslovne strane za četvrtak, 26. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od četvrtka, 26. jula najčešće pišu o izjavi predsednika Srbije Aleksandar Vučića o razgraničenju sa Albancima i o objavi poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete o preminuloj predsednici "Majki Srebrenice" Hatidži Mehmetović.

ALO  -  List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o razgraničenju na Kosovu i Metohiji "Albanci će doći do Vranja ako se ne razgraničimo". "Mirkana je ubio komarac, umro je u mukama", list piše o groznici Zapadnog Nila. "Srpski oficir spasava žrtve požara u Grčkoj", o požarima u okolini Atine.

BLIC  -  "Smeniti Vjericu Radetu", list piše da Radeta više ne sme biti potpredsednica Skupštine Srbije. "Vučić u septembru sa Srbima na Kosovu".

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Nedić nije rehabilitovan", list piše da je ostala uredba iz 1949. godine kojom je proglašen za ratnog zločinca i da je na postupak u Višem sudu u Beogradu koji je trajao tri godine moguća žalba. "Meta i Vranje ukoliko ne bude razgraničenja", Vučić o posledicama smrznutog konflikta na Kosovu i Metohiji.

DANAS  -  "Bruka Vjerice Radete i za krivično gonjenje", list piše o osudama istupa potpredsednice Skupštine Srbije Vjerice Radete povodom smrti Hatidže Mehmedović. Pod naslovom "Lutovac: Nije bilo protivnika odluke da pravimo Savez", list prenosi izjavu predsednik Demokratske stranke Zorana Lutovca.

INFORMER  -  "Vučića ubijaju isto kao Djindjića", list prenosi rezultate istraživanja mreže Antidot. "Ćerka mi se predozirala pošto su joj uzeli sinove", o smrti ćerke pevača Milića Vukašinovića.

KURIR  -  U tekstu "Odlazi da se zamonaši, krije u koji će manastir otići" list piše o mužu ubijene pevačice Zoranu Marjanoviću. "Za 40 godina moraćemo da branimo Vranje ako nećete razgraničenje sa Albancima", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Zapalio auto zgob tehničkog pregleda", o dogadjaju u servisu u Požegi.

POLITIKA  -  "Ukoliko se ne razgraničimo sa Albanicima, za 40 godina branićemo se u Vranju", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Radnicima PKB-a nude 450 evra po godini staža", list piše da je pitanje dana kada će biti raspisan novi tender za privatizaciju PKB-a. "Svetska banka iznenadjena brzim napretkom Srbije", o poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Vašingtonu i razgovorima sa zvaničnicima SAD i Svetske banke.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Pokušali da otruju patrijarha i ministarku Zoranu Mihajlović", list piše o pošiljci koja je stigla iz Kanade, koja kako tvrde, sadrži toksične supstance. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Spremite se da branimo Vranje ako nećete razgraničenje od Albanaca". "Grčku upalili zbog imena Makedonije", o požarima u Grčkoj.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.