AAA

DRUšTVO | 10.08.2018 09:20

Naslovna strana za petak, 10. avgust 2018.

Beogradski dnevni listovni na naslovnim stranama  današnjih izdanja najveću pažnju posvećuju ideji predsedika Srbije Alekandra Vučića o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji, a pišu i o otvaranju 58. sabora trubača u Guči.

VEČERNJE NOVOSTI "Hoćemo jasne granice, a ne provizorijum", o tome da se predsednik Srbije zalaže za razgraničenje sa Albancima. "Čepurin pevao Srpska se truba s Kosova čuje", tekst povodom otvaranja 58. sabora u Guči koji je otvorio ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

ALO Predsednik Aleksandar Vučić o Kosovu "Vreme da se razgraničimo sa Albancima".


BLIC "Razgraničenje jer hoćemo definisanu državu", o ideji za Kosovo i Metohiju koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojasnio za list.

DANAS Lider SNS se kao guru obraća sledbenicima", o telefonskim govorima kojim se predsednik Srbije Aleksanadr Vučić sve češće obraća uživo članstvu.

INFORMER Advokat Zdenko Tomanović  za taj list navodi "Milošević je znao da ga truju". Tekst o pisanju hrvatskih medija:  "Hrvati proteruju Pupovca".

KURIR List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Zalažem se za razgraničenje sa Albancima". O tome da je potvrdjena optužnica protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge pod naslovom "Zoranu ipak sude, i to već na jesen".

POLITIKA "Da se zna kome šta pripada", o izjavi predsednika Srbije da je važno razgraničenje sa Albancima na Kosovu i Metohiji. "Ko jednom dodje dolazi zauvek", o otvaranju Dragačevskog sabora trubača u Guči.

SRPSKI TELEGRAF List piše o izjavi predsednika Vučića "Najbolje rešenje je razgraničenje sa Albancima".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.