AAA

DRUšTVO | 12.09.2018 07:55 > 12.09 09:23

Naslovna strana za sredu, 12. septembar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od srede, 12. septembra pišu o hapšenju vodje "škaljarskog klana" Jovana Vukotića, Kosovu i Metohiji i mogućem otkazivanju nastupa muzičara Momčila Bajagića Bajage u Sisku.

ALO "Dodik jači od svih", o istraživanju javnog mnjenja u Republici Srpskoj. "Rdjavoj opoziciji Markov smeh smeta", o reakcijama na emisiju u kojoj je učestvovao direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiji Marko Djurić. "Nole otkrio recept za pobede", o teniseru Novaku Djokoviću.

BLIC "Poslodavcu žena treba da radi, a ne da radja", o sramnoj izjavi Milene Antić iz Ministarstva za rad. "Najjači udarac klanu Bojovića", o hapšenju vodje "škaljarskog klana" Jovana Vukotića.

VEČERNJE NOVOSTI "Ko unese drogu dobija ukor i okopava cveće", o novom pravilniku u školama. "Bajagi ne daju u Sisak", o mogućnosti da muzičaru Momčilu Bajagiću Bajagi bude otkazan nastup u Sisku na zahtev Udruženja ratnih veterana. "Devojčica umrla na treningu", o tragediji u Subotici.

INFORMER O izjavi američkog senatora Rona Džonsona u tekstu "Tramp stiže u Srbiju". Izjavu francuskog humanitarca Arnoa Gujona list prenosi u tekstu "Makron da mi obezbedi ulazak na Kosovo".

DANAS "Lokalne vlasti popisuju nepodobne gradjane", list piše da je učestvovanje na opozicionim mitinzima i kulturnim manifestacijama koji ne odgovaraju vladajućoj strukturi "pod budnim okom režima". "Ćirić: Ako ne bude većine za smenu Vjerice Radete ponavljaću zahtev svaki dan", kaže šef poslaničke grupe Demokratske stranke Goran Ćirić o zahtevu za smenu potpredsednice parlamenta Vjerice Radete zbog tvita o preminuloj predsednici udruženja "Majke Srebrenice" Hatidže Mehmetović.

KURIR "Vodja škaljaraca pao sa sinom narko bosa Keljmendija", o hapšenju vodje "škaljarskog klana" Jovana Vukotića u Turskoj. "Nema više karata za Ligu šampiona", o rasprodatim ulaznicama za utakmice Crvene Zvezde  Ligi šampiona.

POLITIKA "Kosovska crvena linija podelila Zapad", o odnosu zapadnih sila prema idejama o razgraničenju. "Škaljarca' odao lažni makedonski pasoš", o hapšenju vodje "škaljarskog klana" Jovana Vukotića. "Lopovi isekli najstariju lokomotivu u Srbiji", naneta neprocenjiva šteta muzeju lokomotiva i strugova "Železnica Srbije".

SRPSKI TELEGRAF O tekstu potpredsednika saveza "Čuvari Srbije 1244" Saše Mirkovića list piše "Mirković: Olivera ubila žena Milena".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.