AAA

DRUšTVO | 22.09.2018 08:45 > 22.09 10:16

Naslovna strana za subotu, 22. septembar 2018 godinu

Dnevni listovi na naslovnim stranama od subote, 22. septembra najčešće pišu o najavljenom sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi početkom oktobra, otkrivanju identiteta tajnog donatora kampanji za lečenje Dušana Todorovića (4) u inostranstvu i pitanju Kosova i Metohije.

ALO   -  "Matić dao 72.000 evra za Dušana", list navodi navodi da je fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić anonimni donator zbog kog je na vreme prikupljen novac za lečenje Dušana Todorovića u inostranstvu. "Putin ponovo zvao Vučića u Moskvi", o najavljenoj poseti predsednika Srbije za početak oktobra.

POLITIKA  -  "Susret Vučića i Putina u Moskvi početkom oktobra", o sastanku predsednika Srbije i predsednika Rusije. "Tužilaštvo traži doživotne kazne", u Grčkoj počelo sudjenje sedmorici mladića iz Srbije koji su sa još dvojicom učesnika optuženi za ubistvo 23-godišnjeg mladića na ostrvu Zakintos.

BLIC  -  Pod naslovom "U 2018. vratićemo 338 miliona Titovih dugova", list piše da su na naplatu stigli krediti Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. "Putin i Vučić 2. oktobra u Moskvi", o predstojećem sastanku Aleksandra Vučić i Vladimira Putina.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Vučić sa Putinom i samit u Moskvi", o temama razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučićča i predsednika Rusije Vladimira Putina 2. oktobra u Moskvi. "Droga šaman preti našoj deci", list piše o prvoj zapleni te droge koja je iz Kolumbije stigla u Srbiju.

DANAS  -  "Zelenović: Policija ima zadatak da nas pretvori u kriminalce", kaže gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. "SAD započinju 'šatl' diplomatiju izmedju Beograda i Prištine", list piše da se Amerika od oktobra aktivnije uključuje u pregovore o Kosovu.

INFORMER  -  "Rusija brani Srpsku", o izjavama šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova tokom posete Sarajevu. "Tramp počeo rat sa Kinom", o novom paketu sankcija SAD. Najava 158. derbija "Zvezda: Bolji smo, Partiozan: Moramo do pobede".

KURIR  -  "Ljudina kakve nema!", prenosi list izjave zahvalnosti Aleksandra Todorovića fudbaleru Nemanje Matića. "Došla da vrati odbeglu snaju, pa ubila priju", o zločinu u Boru.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Vučić hitno kod Putina da spreči otimanje Kosova", najavljuje list posetu Vučića Moskvi. List prenosi i navode bivšeg obaveštajca Nenada Breza da je više lica umešano ui ubistvo pevačice Jelene Marjanović.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.