AAA

SVET | 21.01.2021 11:50 > 21.01 11:52

Sandersove vunene rukavice na Bajdenovoj inauguraciji zabavljaju internet (VIDEO)


Medju svim zvanicama koje su se maksimalno doterale za jučerašnju inauguraciju novog američkog predsednika, jednostavna, topla i ekološka odeća senatora Bernija Sandersa posebno je primećena preko društvenih mreža.

Dok je većina muškaraca došla na ceremoniju u dobro skrojenim kaputima, bivši kandidat za predsedničku nominaciju demokrata stigao je u sportskoj jakni i vunenim rukavicama koje mu je isplela jedna od njegovih pristalica.
Slika fotoreportera Frans presa na kojoj je Sanders sa prekrštenim rukama i nogama, sa štrikanim rukavicama sa šarama u prvom planu, odmah je počela da kruži po internetu, a korisnici se zabavljaju ubacujući je u druge poznate slike.

Tako je 79-ogodišnji senator prikazan na prestolu iz serije Igra prestola, na klupi pored Toma Henksa iz filma Forest Gamp, u scenama Ratova Zvezda, ili na čuvenoj slici iz 1930-ih kako sedi na oblakoderu, na gredi sa radnicima za vreme pauze za ručak.

Njegova slika ubačena je takodje pored Staljina, Ruzvelta i Čerčila u Jalti 1945. godine, ili na Mesecu, sa kacigom astronauta.

Senator iz Vermonta, američke države poznate po skijalištima, ocenio je svoje oblačenje potpuno prikladnim s obzirom na temperaturu u kratkom intervjuu za Si-Bi-Es (CBS).

"Znate u Vermontu se mi razumemo u hladnoću. Ne brine nas da budemo moderni, samo hoćemo da nam bude toplo. To sam uradio danas", našalio se on.

Njegova supruga Džejn Sanders podržala ga je preko Tvitera "Jakna iz Vermonta, rukavice iz Vermonta, razum iz Vermonta".

Sanders spada u levo krilo demokratske stranke i poznat je po svojim čvrstim stavovima posebno po pitanju ekologije.

Rukavice su štrikane od vune od starih džempera a postavljene materijalom od reciklirane plastike, prema časopisu Vog, koji je pisao o Sandersovom namerno anti-modnom stilu.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.