AAA

IZBORI 2017 | 12.03.2017 15:40 > 12.03 16:20

Milan Stamatović: Od danas počinje moja borba za ozdravljenje Srbije


Predsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je danas povodom predaje potpisa gradjana za svoju kandidaturu Republičkoj izbornoj komisiji da Srbiji trebaju najbolji i najveštiji, a ne medijski najprisutniji kandidati.

"Časna i uspravna Srbija danas je zabeležila prvu pobedu uprkos užasnim saplitanjima jer je više od 13.500 hiljada hrabrih građana stalo iza domaćinske Srbije, idemo korak po korak", izjavio je Stamatović, i dodao da će "Srbija domaćina i čuvarkuća slaviti 2. aprila pobedu nad režimskim raspikućama".

"Danas, predajom overenih potpisa podrške mojoj kandidaturi, počinje moja borba za naizgled nemoguć cilj: da postanem predsednik Srbije", kaže Stamatović i napominje da je "za njega politika borba za ozdravljenje Srbije i dobrobit našeg naroda  -  a ne politikantstvo, jagma za fotelje, novac i slavu".

Stamatović ističe da bi "demokratski izbori trebalo da budu ravnopravni za sve koji ispune zakonski uslov od 10.000 potpisa podrške i da bi svi kandidati, kao u sportu, morali da budu na istoj startnoj crti i sa istim šansama sve dok se trka ne završi, a ne da poneki takmičar bude gurnut pre početka trke duboko iza privilegovanih, 'VIP učesnika', i time doveden u dodatno težak 'autsajderski položaj'".

"Trebaju nam najbolji i najveštiji, a ne medijski najprisutniji kandidati, trebaju nam upravitelji, a ne šoumeni jer ja verujem isključivo u vrednost napornog, istrajnog rada i domaćinskog iskustva i u važnost pokazanih, konkretnih rezultata", zaključio je Stamatović uz poruku: "Za zdravu Srbiju  -  dogodine na Kosovu i Metohiji".

SAV VIDEO MATERIJAL SA DOGADJAJA JE DOSTUPAN ZA BESPLATNO PREUZIMANJE OVDE.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.