AAA

IZBORI 2017 | 14.03.2017 11:30 > 14.03 12:04

Nikola Jovanović: Vučić i bez rezultata i bez programa

Televizija sa nacionalnom frekvencijom nam je najavila da će Aleksandar Vučić sinoć "konačno dati odgovore na sva pitanja". Međutim, tokom dva sata pompezno najavljene emisije, i dalje smo ostali bez ijednog odgovora, naveo je u pisanoj izjavi Nikola Jovanović, portparol tima Vuka Jeremića.

"Aleksandar Vučić nije odgovorio zašto je prosečna plata niža nego pre pet godina, iako se svuda u okruženju živi znatno bolje. Nije odgovorio zašto je zadužio Srbiju sa više od 10 milijardi evra, dok građani naše zemlje žive lošije. Nije odgovorio zašto je 250 hiljada radno sposobnih ljudi napustilo zemlju od njegovog dolaska na vlast. Takođe, tokom dva sata na nacionalnoj televiziji, Vučić nije predstavio ni jednu jedinu meru za narednih pet godina", rekao je Jovanović.

On je naveo da je jedino čime se Vučić pohvalio "jeste gradnja autoputeva i kliničkog centra u Nišu, ali je zaboravio da kaže da su povoljni namenski krediti za te poslove ugovoreni za vreme dok je Vuk Jeremić bio ministar spoljnih poslova."

"Građani više ne veruju onom Vučićevom poznatom obećanju da će "živeti bolje za dve godine". Narednih pet godina treba da budu godine boljeg života za ljude, a ne novih lažnih obećanja", ocenio je Jovanović.

On je istakao da je "upravo Vuk Jeremić jedini predsednički kandidat koji je predstavio program sa 70 konkretnih mera kojima želi da zaustavi dalje propadanje Srbije".
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.