AAA

IZBORI 2017 | 20.03.2017 13:20 > 20.03 14:11

Stamatović: Nova Zlatiborska moba za gondolu


Kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović najavio je novu ''Zlatiborsku narodnu mobu'' za gradnju gondole na Zlatiboru.

"Nenarodna Vlada iz Beograda kojoj zakon očigledno "leži u topuzu", nama Zlatiborcima preti krivičnim prijavama i hapšenjima ukoliko se drznemo da nastavimo gradnju "Zlatne gondole" jer tobože ne poštujemo zakon i gradimo bez građevinske dozvole, a mi im poručujemo evo nas, eto vas državnih raspikuća Vučića i svih vaših vučića, a uskoro biće i nova "Zlatiborska narodna moba" rekao je predsednički kandidat Milan Stamatović.

Na pretnje hapšenjima on odgovara navodeći reči svetog starca Vukašina svojim dželatima: "Samo ti, dijete, radi svoj posao".

"Gradnja gondole će se nastaviti uprkos pritiscima državnih raspikuća koji nas optužuju da činimo krivično delo i gradimo bez tehničke dokumentacije mimo zakona. Kako je moguće da tamo gde je SNS na vlasti može da se gradi bez građevinske dozvole, da se izgrađeni objekti stavljaju u funkciju iako nemaju upotrebnu dozvolu i da te iste objekte svečano otvaraju visoki državni funkcioneri pa i jedna ministarka pravde?!" zapitao je Stamatović.

On je podsetio da je u Užicu, u prisustvu naprednjačkog gradonačelnika, lift namenjen i osobama sa invaliditetom i majkama sa decom u kolicima, bez upotrebne dozvole, svečano otvorila ministarka pravde lično.

"Usred Novog Pazara, na samo kilometar-dva od najstarijeg hrama na Balkanu, Crkve svetog Petra, i zidina starog Rasa, narodni poslanik Muamer Zukorlić, u zamenu za podršku Vučićevoj predsedničkoj kandidaturi, i uz "halal sertifikat" ministarke građevine, bez ijedne ovovremene dozvole, licemerno se pozivajući na fermane iz turskih vakata. slobodno zida svoju rugobu do neba, – licemerno se pozivajući na osmanlijske fermane iz dalekih zemana 16. veka" zaključio je Stamatović.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


 
 


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.