AAA

IZBORI 2017 | 18.04.2017 09:55

Stamatović: Režim preti kandidatima 'Zdrave Srbije' u Kosjeriću

Kandidat na izborima za predsednika Srbije Milan Stamatović je u ponedeljak u razgovoru sa gradjanima Kosjerića upozorio je "na napade lokalnog odbora Srpske napredne stranke iz Kosjerića usmerene protiv GG "Za zdravu Srbiju" u toku kampanje za lokalne izbore u toj opštini", saopštila je Informativna služba Milana Stamatiovića.

"Pozivam građane Kosjerića da prijave svaku vrstu uznemiravanja u toku izbornog procesa koje lokalni odbor Srpske napredne stranke uveliko usmerava protiv liste GG "Za zdravu Srbiju – Milan Stamatović – Kosjerić" na dolazećim opštinskim izborima, izjavio je kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović, nazivajući drskošću pretnje "premijera – predsednika" Vučića njemu kao predsedničkom kandidatu "koji menja svoga predstavnika u Republičkoj izbornoj komisiji", naglašavajući da je upravo pominjanje Upravnog suda preko koga Vučić namerava da ostvari svoje nelegitimne ciljeve još jedan dokaz da su ovo bili najneregularniji izbori od 1990. godine.

Stamatović je tokom razgovora sa Kosjercima u centru grada, na drugi dan Uskrsa, rekao da su "izbori u Kosjeriću veliki test za ovu grupu građana i "baza za osnivanje nove zdrave partije koja će menjati Srbiju iz unutrašnjosti“, dodavši da pelcer sa Zlatibora može da se prenese na sve lokalne samouprave Zlatiborskog okruga.

"Kosjerić može da se oporavi, da se vrati na slavne staze uspeha, jer naša GG „Za zdravu Srbiju“, na čelu sa Željkom Prodanovićem, zna kako da iskoristi fantastične potencijale za domaćinsko upravljanje opštinom Kosjerić", kazao je Stamatović.

Stamatović je naglasio da "režim raspikuća dobro zna od koga mu preti najveća opasnost na izborima u Kosjeriću, jer je, kao predsednički kandidat, Stamatović ovde osvojio drugo mesto", kaže se u sopštenju InKOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.