AAA

PARTIJE | 23.05.2020 13:15 > 23.05 13:15

SSP: Veličanje Djindjićevih ubica u tabloidima zapravo predstavlja Vučićev stav

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je da je veličanje ubice prvog demokratski izabranog premijera Srbije Zorana Djindjića na naslovnoj strani tabloida Alo zapravo stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je, kako navode, "poznato da se svi tabolidi uredjuju u njegovom kabinetu". 

Dnevne novine "Alo" su u današnjem izdanju na naslovnoj strani objavile izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, koji je rekao da će se se zalagati za puštanje na uslovnu slobodu Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića Zvekija koji trenutno služe zatvorske kazne obojica su pravosnažno kažnjena na po 40 godina zatvora zbog Djindjićevog ubistva.
SSP je u saopštenju osudila "pokušaje da se ubice predstave kao heroji" i dodala da "neće dozvoliti reviziju istorijskih činjenica i pravnu rehabilitaciju zločinaca".

"Ovaj naslov predstavlja samo potvrdu Vučićeve izjave da se od sreće napio kada su razbojnici Zvezdan Jovanović i Legija u dvorištu Vlade streljali Djindjića da bi zaštitili svoje kriminalne poslove pod plaštom patriotizma. Opasnija od Vučićevog licemerja, koji se dok u mraku pakuje ovakve naslove u tabloidima nepristojno često poredi sa Zoranom Djindjićem je medijska pripremu za rehabilitaciju, i eventualno osobadjanje ubica predsednika Vlade", ocenjuju u SSP.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.