AAA

POLITIKA-KOSOVO | 16.05.2019 18:30 > 16.05 18:30

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Goran Rakić otvorio sportski objekat u tom gradu

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice isred Srpske liste Goran Rakić predao je danas na upotrebu novu halu sportova u Kosovskoj Mitrovici koju sportisti u tom gradu nemaju punih dvadeset godina."Sada ste vi ovde domaćini i umesto kao do sada kada ste svoje sportske aktivnosti i takmičenja morali da održavate u Zubinom Potoku, Leposaviću, Raški, pa čak i Novom Pazaru to ćete činiti ovde i siguran sam da ćete i na ovom mestu biti osvajači važnih nagrada", rekao je Rakić.

U ime sportista zahvalnost lokalnoj samoupravi preneo je predsednik Sportskog saveza Kosova Goran Kovač, a Nikola Radomirović, iz Odbojkaškog kluba Kosovska Mitrovica, istakao je da će utakmice u novoj hali smanjiti troškove, a navijači iz tog grada će u velikom broju dolaziti na utakmice što do sada nije bilo moguće jer je hala sportova posle sukoba 1999. godine ostala u južnom delu grada.

Kampanja za lokalne izbore u četiri opštine na severu Kosova, završava se sutra u ponoć, a završne konvencije biće održane u toku sutrašnjeg dana u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku.

Glasaće se u nedelju 19. maja.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.