AAA

POLITIKA-KOSOVO | 20.10.2022 16:10 > 20.10 16:10

Nova.rs: Milan Mihajlović uhapšen zbog umešanosti u ubistvo Ivanovića blizak Zvonku Veselinoviću

 Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je policija sinoć uhapsila M.M, koji se sumnjiči da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koja se povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića, objavila je Nova.rs.

Prema saznanjima portala, reč je Milanu Mihajloviću, koji je blizak kosovskom kontroverznom biznismenu Zvonku Veselinoviću.
Mihajlovićev advokat Miodrag Brkljač rekao je za Nova.rs da je tačno da je Milan Mihajlović uhapšen i da se nalazi u pritvorskoj jedinici.

"Ne znam ništa više od detalja, s obzirom da su tek pre sat, sat i po vremena iz njegove porodice došli da me angažuju da ga branim. Ono što znam – znam iz medija, a to je da ga je Specijalno tužilaštvo uhapsilo pod sumnjom da je član nekakve kriminalne grupe koja je navodno učestvovala i u ubistvu Olivera Ivanovića", naveo je Brkljač.

On kaže da bi ročište trebalo da se održi sutra u Specijalnom sudu u Prištini kada će se odlučivati da li će on ostati i dalje u sudskom pritvoru ili će biti pušten na slobodu.

"S obzirom na razvoj situacije, na težinu optužbe i na sve što se dogadja, najverovatnije da će sutra njemu biti odredjen sudski pritvor", rekao je advokat Brkljač.

On se i ranije pominjao kao jedan od osumnjičenih u ovom slučaju, ali se nije našao u optužnici koja je podignuta.

Milan Mihajlović se inače nalazi na spisku osoba protiv kojih su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije.

U obrazloženju je navedeno da je Mihajlović jedan od devet saradnika Zvonka Veselinovića koji su radili za njega ili u njegovo ime, navela je Nova.rs.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.