AAA

POLITIKA-KOSOVO | 03.02.2023 14:10 > 03.02 14:12

Gradski odbor Novog DSS u Kosovskoj Mitrovici podržao lidera stranke Miloša Jovanovića

Gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) u Kosovskoj Mitrovici podržao je danas predsednika stranke Miloša Jovanovića "u iskrenoj borbi za interese Srbije" i "borbi protiv politike prihvatanja" takozvanog nemačko-francuskog plana za Kosovo.

"I dalje stojimo iza pravaca odbrane Kosova i Metohije u sastavu Srbije koje smo svi jednoglasno podržali na nedavno održanom Glavnom odboru, uključujući i naše članove sa Kosova i Metohije. Upravo zato izražavamo žaljenje zbog odluke našeg saborca Borisa Janićijevića iz Kosovske Mitrovice koji je odlučio da nas napusti", stoji u saopštenju.
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije za Kosovo i Metohiju Boris Janićijević podneo je juče neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije.

"Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za Kosovo i Metohiju i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije", rekao je Janićijević za portal Kosovo onlajn.

On je naveo da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora u Kosovskoj Mitrovici i da su zajedno s njim svi podneli ostavke.

"Zaista ne želim da gledam ovaj cirkus. Zato i podnosim neopozivu ostavku na članstvo u stranci i na mesto predsednika pokrajinskog odbora Novog DSS na Kosovu i Metohiji", kazao je Janićijević.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.