AAA

PREDSEDNIčKI IZBORI | 09.03.2017 18:00 > 09.03 18:23

Preletačević: Danas presudan dan u devet gradova

Potencijalni predsednički kandidat Pokreta "Beli  -  Samo jako", Ljubiša Preletačević  -  Beli rekao je u Novom Sadu da je do sada sakupljeno 4.000 potpisa za njegovu kandidaturu, ali da je danas važan dan, jer se potpisi uporedo prikupljaju u devet gradova.

"Danas očekujem da će biti mnogo potpisa. Ovo je presudan dan jer smo u devet gradova, tako da mislim da će do nedelje sve biti u redu sa kandidaturom", rekao je Preletačević agenciji Beta.

On je kazao da je danas došlo da ga podrži mnogo Novosadjana i, "s obzirom na ovaj odziv gradjana koji su došli da daju potpis, očekujem pobedu u prvom krugu".

Preletačević je kazao da je Vojvodina veoma važna tema u njegovoj kampanji, a rekao je i da će se uporedo zalagati za legalizaciju marihuane: "Verovatno ćemo iskoristiti vaše livade da posadimo 'domaćicu' i da krenemo da je izvozimo. Treba iskoristiti tolike poljane koje sada u Vojvodini nisu u potpunosti iskorišćene", rekao je on.

Preletačević je ocenio da je pokretu "Beli  -  Samo jako" narod pomogao da prevazidje mnogobrojne probleme na početku prukupljanja potpisa za kandidaturu, ali je i dalje najveći problem broj notara.

"Verovatno se dešava velika opstrukcija vladajuće koalicije kada se radi o notarima, ali borimo se i idemo od vrata do vrata, tražimo ih", kazao je on.

Predsednički izbori u Srbiji raspisani su za 2. april.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.