AAA

PREDSEDNIčKI IZBORI | 15.04.2017 11:35 > 15.04 11:46

Gradjani šalju fotografije sa protesta Martinoviću iz SNS-a

Na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja "Ja sam organizator", u okviru koje gradjani šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandru Martinoviću šalju svoje fotografije sa uličnih "Protesta protiv diktature".

"Kao što znate, Aleksandar Martinović je pre nekoliko dana na RTS-u pokazivao fotografije nekih od učesnika protesta i nazvao ih organizatorima. Taj potez naravno osudjujemo jer predstavlja jasno targetiranje učesnika i pokušaj zastrašivanja", ocenili su organizatori kampanje.

Oni su u tekstu kojim su pozvali u kampanju na Fejsbuku dodali da su odlučili da ovog vikenda budu "dobre volje" i pomognu Martinoviću da se odmori od traženja njihovih slika i "posveti se farbanju jaja".

Dodaje se da će za to vreme Martinoviću slati fotografije na njegovu službenu adresu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde radi kao predavač.

"Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takodje možete postavljati i na vaše društvene mreže uz hashtag #jasamorganizator", navodi se u tekstu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.