AAA

REGION | 19.05.2022 18:15 > 19.05 18:16

Dodik teško izvredjao opoziciju, optužujući je da laže i da su izdajnici britanskog kova

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik optužio je opozicione stranke iz Republike Srpske da "lažima i klevetama brukaju Republiku Srpsku", do mere da je, kako je naveo, i ruska ambasada u BiH morala da kaže da lažu.

"Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite. Tu vam se ne može pomoći", napisao je Dodik na zvaničnom Tviter nalogu.
Dodao je da to što radi opozicija u RS je odavno "izašlo iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju".

"Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali Republikom Srpskom ne možete upravljati", naveo je Dodik.

Prema njegovim rečima, Republika Srpska će "ostati blistava", na, kako je kazao, radost srpskog naroda, koji je prozreo opoziciju i prezire je.

"Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD-u i Miloradu Dodiku. Ovo je vreme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvesnosti. Ljudi u Republici Srpskoj treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, večito loše za Srbe", naglasio je Dodik.

Opoziciju je optužio i da "mrzi srpski narod, zato što ih neće takve, medjusobno posvadjane, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova".

Opozicione stranke, SDS i PDP, optužile su Dodika da nije učinio ništa da spreči da BiH u Savetu Evrope podrži set sankcija uvedenih Rusiji.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.