AAA

REGION | 13.06.2017 14:55 > 13.06 15:10

Andrija Mandić: Crna Gora je na ivici gradjanskog rata

Lider opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je danas da se Crna Gora nalazi "na ivici gradjanskog rata".

Mandić je na vanrednoj konferenciji za novinare pozvao poslanike i pristalice tog opozicionog saveza da se od, kako je rekao, napada režima "brane u skladu sa tradicijom u Crnoj Gori".

On je povodom jučerašnje odluke Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore da se skine poslanički imunitet poslaniku DF Nebojši Medojeviću kazao da on "preuzima odgovornost za sve što će se desiti u Crnoj Gori" i spomenuo mogućnost gradjanskog rata u zemlji.

Mandić je rekao da DF ima pravo "na samoodbranu", kao i da sve koji su glasali za skidanje imuniteta Medojeviću smatra "ličnim neprijateljima".

Navodeći da crnogorska vlast "batina i ponižava onu drugu Crnu Goru", Mandić je rekao da je DF "spreman i naredan svemu što sledi".

Administrativni odbor crnogorskog parlamenta skinuo je juče poslanički imunitet Nebojši Medojeviću, na zahtjev specijalnog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milivoja Katnića koji ga sumnjiči da je počinio krivično delo pranja novca.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.