AAA

POLITIKA | 01.12.2018 14:45 > 01.12 14:50

Luković: SRS ne interesuje visoka politika, već bolji život u Lučanima


Kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) za predsednika Opštine Lučani Miodrag Luković pozvao je danas gradjane da glasaju za tu stranku na predstojećim izborima 16. decembra, jer njih "ne interesuje visoka politika", već poboljšanje uslova života na lokalu.

"Radikali nameravaju da formiraju vlast u opštini Lučani. Mi se nećemo baviti visokom politikom, Evropskom unijom, Kosovom, Natom, već ćemo obavljati vlast na lokalu", rekao je Luković.
SRS na lokalne izbore izalazi samostalno, pod rednim brojem pet sa listom "Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka".

Luković je istakao da će u svom radu dati prioritet zdravstvu, obrazovanju, razvoju poljoprivrede i infrastrukture.

On je kazao da će SRS, ukoliko formira vlast, zadržati mrežu postojećih ambulanti, jer se pojavio predlog da se one ukinu.

Dodao je i da neće dozvoliti zatvaranje škola, "čak iako bude jedan učitelj jedan djak".

Najavio je formiranje Fonda za poljoprivredu, kao i ravnomernu izgradnju infrastrukture u opštini.

U Lučane je došao i zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović koji je naglasio da se njegova stranka oslanja na ljude na lokalu.

Prema njegovim rečima, Lučani su pod "opsadom" stranaka koji su došli iz svih krajeva Srbije sa ljudima koji nisu upoznati sa problemima na lokalu.

"Ovde neće biti ni Vučić (Aleksandar), ni Šešelj (Vojislav), ni Jeremić (Vuk), zato mi predlažemo najbolje kandidate, ljude koji su pokazali da su sposobni da obavljaju lokalne funkcije, koji se nisu obrukali i koje vi poznajete kao poštene ljude, šta će vam bolja preporuka od toga za glasanje", naveo je Šarović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.