AAA

POLITIKA | 15.12.2018 12:40

Nova stranka pozvala gradjane da dodju večeras na protest u Beogradu

Nova stranka pozvala je gradjane da se večeras u 18 časova pridruže protestu protiv nasilja "Stop krvavim košuljama Jedan od pet miliona", ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, kako bi se svi zajedno "jasno i glasno" suprotstavili "vredjanju dostojanstva".

Ta stranka je navela da je dolazak na taj skup gradjanska, ljudska i moralna dužnost "u okovima bezakonja, medijskog mraka, psihičkog i fizičkog nasilja, urušavanja državnih institucija, kao i gaženja poslednjeg traga ljudskih prava".

"Pod ovakvim okolnostima, u koje nas je još pre šest i po godina doveo režim Aleksandra Vučića, jedino što nam ostaje jeste da glasno pokažemo da nam naša osnovna prava da slobodno mislimo niko i nikada više ne sme uskraćivati.

Nova stranka je pozvala članove i simpatizere da budu medju pet miliona onih koji ne misle kao vlast i ne plaše se to i da kažu.

"Poštujući volju organizatora da se okupimo bez stranačkih obeležja, i mi ćemo danas u 18 časova biti na platou ispred Filozofskog fakulteta, odakle će krenuti protestna šetnja, jer je to najmanje što dugujemo svojoj zemlji i svojoj deci", navela je Nova stranka.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.