AAA

POLITIKA | 17.12.2018 19:40 > 17.12 19:44

Goati: Iznenadjujuća ostavka Saše Jankovića, bio aktivan i korektan opozicionar

Politički analitičar Vladimir Goati izjavio je večeras da je za njega iznenadjujuće da je Saša Janković, kao političar koji ima kredibilitet u opoziciji, odlučio da podnese ostavku na mesto predsednika Pokreta slobodnih gradjana i Gradjanskog bloka 381 i da se povuče iz aktivnog političkog života.

"U politici je, činilo mi se, dosta korektno nastupao i bio veoma, veoma aktivan. Meni je iznenadjenje da čovek, koji ima kredibilitet u opoziciji, odlučuje da napusti političku arenu", rekao je Goati agenciji Beta.

Ocenio je da je Janković kao opozicionar bio veoma aktivan i korektan.

Goati je podsetio da je Janković prethodno dobro obavljao funkciju zaštitnika gradjana.

Saša Janković je ranije večeras objavio da se povlači sa mesta predsednika Pokreta slobodnih gradjana i Gradjanskog bloka 381 i iz aktivnog političkog života. 

On je naveo da to čini jer, kako je naveo, neće da deli ljude koji svi podjednako žele da uklone opasan i kriminalizovan režim koji je oteo državu. 

"Osećam krivicu zbog nedostatka rezultata, što naš program, vrednosti i drugačiji način shvatanja politike, uprkos ogromnom radu i žrtvama sjajnih ljudi oko mene, ne dobijaju zamah već Srbija opet kreće u krug", rekao je Janković.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.