AAA

POLITIKA | 08.01.2019 09:50

Mihajlović: Sa opozicijom nema šta da razgovaramo, sa gradjanima ćemo uvek razgovarati

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da sa opozicijom nema o čemu da se razgovara, dok su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije uvek spremni da razgovaraju sa nezadovoljnim gradjanima.
"Sa onima koji su upropastili Srbiju, koji su opljačkali fabrike i ljude izbacivali na ulicu, sa onima koji nisu bili sposobni da izgrade kilometar auto-puta ili obnove prugu, sa onima koji nemaju ni jedan jedini predlog sem mržnje i kojima je jedini cilj gola vlast, s njima nemamo šta da razgovaramo. Ali, i predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srije i ja uvek smo spremni da razgovaramo sa gradjanima i da uradimo sve da bismo popravili stvari koje gradjane pogadjaju. Jer naš glavni posao i jeste da svakog dana popravljamo Srbiju", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je navela da niko, kao gradjanski protesti, nije potpuno razotkrio smisao i suštinu stranaka srpske opozicije i da su ti protesti pokazali da Dragan Djilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i "ostali" niti imaju ideju, niti znaju šta hoće, niti smeju da izadju na izbore.
Njih gradjani koji protestuju ne podržavaju, već se javno distanciraju od njih, navela je Mihajlović.

Ona je još ocenila da "jedino što opozicione stranke znaju jeste da su protiv svega u Srbiji i da mrze predsednika Srbije Aleksandra Vučića".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.