AAA

POLITIKA | 08.01.2019 21:50

Sergej Trifunović se izvinio gradjanima Kragujevca i novinaru Šerifoviću

Glumac Sergej Trifunović se putem društvenih mreža izvinio danas novinaru Milanu Šerifoviću i slobodnim gradjanima Kragujevca koji su organizovali protest u subotu jer je, kako je naveo, "poverovao u 'buvu' koju su bacile (četvoro) Šerifovićevih 'kolega' da on zapravo radi na 'Vučićevoj televiziji'".Trifunović je napisao i "Mea Culpa (moja krivica). Idemo Kragujevac".

Gradjani su na to danas reagovali brojnim komentarima u kojima su tražili da Trifunović kaže imena tih četvoro novinara koji su mu javili da je organizator protesta u Kragujevcu "Vučićev čovek".

Gradjani su takodje na društvenoj mreži Fejsbuk reagovali i na pojedine najave da bi na novom protestu u subotu trebalo da bude spaljeno nekoliko primeraka jednog "nenarodnog" lista, ocenjujući tu ideju kao lošu i izrazili uverenje da se od toga, ipak, odustalo.

Kragujevački novinar Miroslav Miletić je danas po podne objavio na Fejsbuku da mu je jedan od članova organizacionog odbora protesta u Kragujevcu Milan Šerifović potvrdio da će drugi protest biti održan u subotu u 18 časova kod Robne kuće uz šetnju do Djačkog trga u Kragujevcu.

Rečeno mu je takodje da neće biti spaljivanja novina i da će biti govornika čija će imena će biti saopštena dan-dva pre protesta.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.