AAA

POLITIKA | 07.02.2019 15:10 > 07.02 15:10

Jovanović: Suština Sporazuma sa narodom jeste promena sistema

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, koji je i zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je danas da Sporazum sa narodom odražava rastući konsenzus u narodu da kompletan sistem mora da se menja, a da je naprednjačka vlast najveća prepreka toj promeni."Aktuelna vlast je pokupila sve najkorumpiranije aktere iz devedesetih, dvehiljaditih i sve najgore od onoga što danas postoji na političkoj sceni. Da bismo promenili sistem, moramo da promenimo ovu vlast, i to je suština ’Sporazuma sa narodom’", naglasio je u pisanoj izjavi Jovanović, koji je učestvovao, na inicijativnom sastanku, održanom u opštini Stari Grad, povodom formiranja Asocijacije nezavisnih i slobodnih odbornika.

Jovanović je istakao je da je formiranje Asocijacije nezavisnih i slobodnih odbornika prvi korak u novoj fazi borbe protiv vlasti Srpske napredne stranke.

"Odbornici opozicije su izašli iz skupština lokalnih samouprava, ali će se svim alternativnim sredstvima boriti za interese gradjana, a protiv režima",  napomenuo je Jovanović.

Jovanović je istakao da vlast nema odgovor na bojkot institucija i eventualnih izbora koji bi bili održani pod postojećim nedemokratskim uslovima, i da je ovo "početak njihovog kraja".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.