AAA

POLITIKA | 12.02.2019 15:40 > 12.02 15:40

Veselinović: Sporazum sa narodom ponudićemo gradjanima na potpisivanje u subotu

Potpisnici "Sporazuma sa narodom" odlučili su da taj dokument ponude gradjanima na potpisivanje u subotu, u Beogradu tokom protestne šetnje "Jedan od pet miliona", izjavio je danas jedan od osnivača Saveza za Srbiju i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

Veselinović je za agenciju Beta kazao da će "Sporazum sa narodom", nakon Beograda ponuditi i gradjanima u drugim gradovima. 
"Udružena opozicija se ovim dokumentom obavezela na sedam ključnih tačaka kojima se garantuje promena sistema, a ne samo vlasti. To je ono što nudimo gradjanima, a oni će svojim potpisom u subotu, ali i nakon toga, moći da 'overe' Sporazum i da nas kontrolišu u njegovom sprovodjenju", rekao je Veselinović posle današnjeg sastanka potpisnika "Sporazuma sa narodom".

On je podsetio da su do sada 34 opozicione političke organizacije potpisale "Sporazum sa narodom", kao i pojedini opozicioni narodni poslanici, te da se sada čeka saglasnost gradjana kako bi se formirao jedinstveni front opozicije i naroda i povela "beskompromisna borba ne samo za smenu režima Aleksandra Vučića, već za vraćanje slobode i demokratije u Srbiju".

"Niko iz opozicije se ne sme više šaliti sa narodom, nemamo prava na greške, toga smo svesni i spremni smo da prihvatimo svaki sud javnosti", poručio je Veselinović.

 


 
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.