AAA

POLITIKA | 22.02.2019 19:30 > 22.02 19:30

Šabac: Šetalo oko hiljadu i po ljudi, uprkos veoma hladnom vremenu

U Šapcu je večeras oko hiljadu i po gradjana, uprkos veoma hladnom vremenu, prošetalo na protestu "1 od 5 miliona", centralnim gradskim ulicama.

"Poenta demokratija nisu samo izbori mi se ne borimo protiv vlasti zato što je vlast već zato što želimo da nam bude bolje jako je važno što su gradjani izašli na protest", rekao je profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović.

Prema njegovim rečima, ima mnogo strahova ali je bitno prevazići, jer "kada oni postoje nema ni demokratije ni slobode".  

Učenik Srednje medicinske škole Uroš Rakić je, aludiraju na poznati film Maratonci trče počasni krug,  poručio predsedniku države Aleksandru Vučiću -  "ko je tebe znao i sa tobom živeo ni pakao mu neće teško pasti".

On se osvrnuo i na uticaj botova na društevnim mrežama i medije.

Novinar Srdjan Škoro je podsetio na šabačku čiviju i naveo da će ta ista  čijiva u "naprednjačkom točku"  sprečiti naprednjačku vlast da radi šta hoće.

"Potrebno je da idete po Srbiji i govorite kako je živeti u slobodnom gradom", rekao je Škoro, podsetivši da je u ovom gradu na vlasti opoziciji.

"Vučić je krenuo po Srbija ali je to oproštajna turneja", naglasio je Škoro.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.