AAA

POLITIKA | 22.02.2019 22:05 > 22.02 22:05

Nova stranka: Novi gradski odbor u Leskovcu, još snažnije za interes gradjana

Nova stranka saopštila je večeras da je formiran njen novi Gradski odbor u Leskovcu na čijem će čelu biti dosadašnji vršilac dužnosti predsednika Zoran Janković, a on je poručio da će se truditi da tu stranku ujedini i sa drugim opozicionim organizacijama i sa gradjanima koji su mesecima na  ulicama "protiv jednog čoveka koji je uzurpirao sve institucije".

Veliki broj članova stranke saglasio se da će, u sklopu novog odbora, još aktivnije i snažnije raditi na borbi za kvalitetnu saradnju opozicije i povratak države istinskim evropskim vrednostima, saopštila je Nova stranka.

Jankoviću je na Izbornoj skupštini podršku pružio i predsednik niškog odbora stranke Ivan Jovanović, podvukavši da je večeras, neposredno pre još jednog protesta u Leskovcu, formiran novi odbor u jednom važnom uporištu demokratije u Srbiji.

"Osnova u radu odbora NOVA Leskovac biće zalaganje za interes gradjana, a ne lični ili interes svojih saradnika. Ovom prilikom bih voleo i da najavim formiranje odbora u Boru i Zaječaru do kraja sledećeg meseca. Jačanjem infrastrukture Nove stranke jačamo i onu Srbiju za koju se borimo i zalažemo", zaključio je Jovanović.

Članovi i simpatizeri NOVE potom su se, kao i prethodnih nedelja, pridružili gradjanima u protestnoj šetnji ulicama Leskovca, gde su još jednom odlučno i glasno poručili da su promene počele i da ih niko ne može zaustaviti, navedeno je u saopštenju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.