AAA

POLITIKA | 18.03.2019 16:45 > 18.03 17:42

Milivojević: Prebijen Milan Blagojević jedan od organizatora protesta u Žitoradji

Član Demokratske stranke i nekadašnji poslanik Srdjan Milivojević izjavio je da je danas prebijen Milan Blagojević, jedan organizatora protesta Jedan od pet miliona u Žitoradji, novinar Prokupolja na dlanu, u kancelariji predsednika opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke.

Blagojević je bio u kancelariji kod predsednika opštine da pita šta je sa peticijom gradjana, koja se odnosi na lokalni problem, ali je prebijen, rekao je za agenciju Beta Milivojević, koji je objavio sliku Blagojevića sa povredama na tviteru.

Milivojević kaže da je Blagojević sada u bolnici na pregledu.
Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitoradja toliko da sam izobličen
Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitoradji Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke.

On je rekao agenciji Beta da je istučen toliko da je "izobličen".

Blagojević je rekao da je otišao kod Stanojevića da pita šta je sa peticijom o izmeštanju stadiona, sa još jednim organizatorom peticije, i zašto su ljudi koji su je potpisali "uznemiravani kako bi povukli potpise".

Blagojević, koji je novinar portala Prokuplje na dlanu, rekao je da Stanojević nije hteo da im pokaže dokument o prelasku upravljanja stadionom sa mesne zajednice na opštinu.

Stanojeviću je zatim zazvonio telefon, prepričava dalje Blagojević, on se javio i rekao slobodno udjite i u prostoriju je ušlo više lica, funkcionera lokalnog odbora SNS.

"Mene su odmah udarili u glavu, bacili dole, šutirali me, kako ustanem tako me pesnicama opet obore", rekao je Blagojević, navodeći da je udarac dobio i čovek koji je ušao sa njim kod predsednika opštine.

Blagojević je naveo da je u prostoriju uleteo njihov drugar koji ih je čekao ispred i izvukao ga, jer "ko zna, možda bi me ubili".

Kako je još rekao, dao je izjavu u prokupačkoj policiji i u ovim trenucima treba da to učini i u policiji u Žitoradji.

On je odbacio kao tvrdnje "van pameti", iz saopštenja SNS, da su organizatori protesta jedan od pet miliona napali Stanojevića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.