AAA

POLITIKA | 20.03.2019 09:10 > 20.03 09:10

Naslovna strana za sredu, 20. mart 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o protestima u Beogradu i hapšenjima učesnika zbog upada u RTS, donošenju konačne presude Radovanu Karadžiću u Hagu i posledicama NATO bombardovanja SRJ 1999. godine.

BLIC  -  "Četiri dokaza protiv Simonovića", list piše da je saslušanje svedoka u slučaju paljenja kuće novinara Milana Jovanovića "poslednji delovi mozaika" koji su tužilaštvu potvrdili sumnje da je Dragoljub Simonović umešan u taj zločin. "Konačna presuda Karadžiću", u Hagu danas donošenje konačne presude.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Ukradeno 11 slika iz stana Petrovića", piše list. "Ne dozvoljavamo da blokiraju puteve", izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom najave da bi demonstranti mogli da blokiraju puteve.

ALO  -  "U Srbiji nema opozicije, to su sve ludaci!", za list kaže vlasnik "Pinka" Željko Mitrović.

DANAS  -  "Hapšenje djaka i studenata udar na budućnost društva", o hapšenjima zbog upada u zgradu RTS. Pod naslovom "Zapošljavanje najsporije u Srbiji", list prenosi izveštaj "Tržište rada Zapadnog Balkana".

INFORMER  -  "Karadžić hoće da se ubije?!", o izricanju presude Radovanu Karadžiću. List piše: "Djilas oterao tudju decu u zatvor, pa zbrisao u London".  "Pregazila ga ćerka dok je bio u šahtu", o nesreći u Sevojnu.

KURIR  -  "Vuk hoće haos u zemlji", list tvrdi da lider Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić najavljuje nove nerede.

POLITIKA  -  "Raste broj dece obolele od raka", o istraživanju posledica NATO bombardovanja 1999. godine. "Registracija traktora i mopeda svake godine", od 3. aprila prestaje da važi trajna registracija za moped i traktore.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Angelina nova mapa Kosova", tekst u kojem list navodi da "Nemačka završava dokument u kom je razgraničenje potpuno isključeno iz razmatranja i sprema nešto mnogo gore". "Lideri SzS su ozbilni ludaci, a ne opozicija", za list kaže vlasnik Pinka Željko Mitrović. "Ubila oca autom dok je izlazio iz šahta", o tragediji u Sevojnu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.