AAA

POLITIKA | 26.03.2019 12:15 > 26.03 12:15

Stefanović: Nijedan zahtev opozicije nećemo ispuniti

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da vlast neće ispuniti nijedan uslov koji postavi opozicija i pozvao gradjane da ne poštuju i ne prate one koji pozivaju na nasilje.

"Ne znam šta Boško Obradović očekuje ali znam da (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić i bilo ko od nas nije spreman da popusti pred fašistima i tajkunima", rekao je Stefanović i dodao da sa takvim ljudima vlast ne pravi dogovore.

On je novinarima u Palati Srbija kazao da proteste "Jedan od pet miliona" ne prijavljuju lideri opozicije već drugi gradjani, koji će ako bude bilo nasilja i nereda na njima biti odgovorni.

"Ti ljudi će ako se dogodi nasilje ili šteta odgovarati, a ovi (opozicija) će se samo izvući. Nisu čak spremni ni da stanu iza svojih ljudi", kazao je on.

Stefanović je ocenio da upad demonstranata u RTS na protestu u subotu, 16. marta ne sme da se zaboravi i da je on bio užasan, a naneta je i šteta.

"Molim sve ljude da ne poštuju i ne prate one koji pozivaju na nasilje", poručio je Stefanović.

Oko vanrednih izbora sve će biti jasnije za 20-ak dana

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jun prvi realni mogući termin za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora ali nije isključio mogućnost da se oni održe i naredne godine u martu.

"Teško mi je da kažem kada će biti održani izbori jer to ne zavisi samo od jednog ili dva faktora već od mnogo faktora koji medjusobno utiču jedan na drugi", rekao je Stefanović novinarima u Palati Srbija.

On je dodao da će sve biti jasnije u narednih 20 dana.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.