AAA

POLITIKA | 15.04.2019 11:15 > 15.04 11:15

KRIK: Zvonko Veselinović fotografisan sa bratom srpskog predsednika

Biznismen sa severa Kosova Zvonko Veselinović i brat srpskog predsednika Aleksandra Vučića Andrej fotografisani su zajedno u jednom restoranu na Kopaoniku, piše istraživački portal KRIK koji je objavio i fotografije.

"Krajem marta 2015, Crvena zvezda igrala je košarkašku utakmicu protiv nemačke Albe za plasman u četvrtfinale... Dešavanja na terenu pratila su petorica muškaraca na ekranu u restoranu "Salaš 137" na Kopaoniku... a medju njima su bili i Veselinović i Andrej Vučić", navodi portal.
U telefonskom razgovoru sa novinarkom KRIK-a, Veselinović je negirao da se video sa Andrejem na Kopaoniku. "Ja sam se sa njim jednom sreo na zdravo-zdravo dok su još opozicija bili (pre 2012). Čoveka ne poznajem, niti imam kontakt s njim", rekao je on.

"Ako neko kaže da me vidja s njim, taj laže. To je još jedna vaša dezinformacija, još jedan spin, kao i svaki tekst o meni. Vas nikada nije ni zanimala istina, vi ste uvek gledali da napravite film za koji ste plaćeni", dodao je Veselinović.

Kada su novinari KRIK-a rekli da poseduju fotografije njihovog susreta, Veselinović je rekao: "Super, izbacite fotografije u medije. Nisam se vidjao sa njim, stojim iza toga".

Andrej Vučić nije odgovarao na pozive novinari KRIK-a pokušali su da stupe u kontakt sa njim i posredstvom predsednikove savetnice za medije Suzane Vasiljević, ali je ona odgovorila: "Predsednikov brat nije državni funkcioner, pa tako mi nismo adresa za kontakt sa njim".

Gost koji je uslikao susret objasnio je novinarima da je bio iznenadjen da ovu dvojicu vidi zajedno pošto je u novinama pročitao članke koji Veselinovića opisuju kao kriminalca. Slikao je krišom mobilnim telefonom i dugo se bojao da fotografije bilo kome pokaže ili pošalje. Nije čuo o čemu razgovaraju, navedeno je u tekstu.

Tekst je dostupan na internet adresi https://www.krik.rs/fotografije-dokazuju-poznanstvo-andreja-vucica-zvonka-veselinovica/

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.