AAA

POLITIKA | 17.04.2019 21:10 > 17.04 21:10

Trajković: Napadi na mene samo priprema za mnogo teži čin

Predsednica Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rada Trajković izjavila je danas da su napadi na nju i navodi da je "klevetala Srbiju kod prištinskih istražnih organa "priprema za mnogo teži čin" usmeren prema njoj.

Trajković je za KoSSev kazala da će tužiti list Alo i šefa kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića zbog objava da je svedočenjem u istrazi ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ukazala na povezanost Srbije sa tim ubistvom.

"Svakako da ću predati tužbu protiv Djurića jer su očigledno on i njegova Kancelarija centar targetiranja ljudi sa prostora Kosova i Metohije", rekla je Trajković.

Prema njenim rečima, najstrašnije je to što su ti napadi na nju pripreme za nešto mnogo teže.

"Princip je isti kao i za Olivera, prvo ogaditi čoveka narodu, a normalno uraditi to što nameravaju da urade svima onima koji im smetaju u sprovodjenju njihove sulude politike", rekla je Trajković.

Djurić je ranije danas u objavi na svom Tviter nalogu napisa da, ako je istina da je Trajković prištinskim istražnim organima "klevetala svoju državu", može samo da iskaže "najotvorenije gadjenje i prezir prema takvoj osobi".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.