AAA

POLITIKA | 04.05.2019 15:45 > 04.05 15:46

Žujović: Šešeljev kongres u Hrtkovcima je poraz države i institucija

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije Djordjo Žujović izjavio je da je današnji kongres Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u Hrtkovcima poraz države i institucija.

"Šešelj, osudjeni zločinac, nasilnik i primitivac, opet je danas sa svojom partijom politički orgijao na mestu svog zločina, ne stideći se svojih zlodela, poručujući da je uvek spreman da bude upotrebljen od strane ove države za neka nova nedela", naveo je Žujović u pisanoj izjavi.

Žujović je naveo da svi mediji iz regiona izveštavaju danas o ovom okupljanju u Hrtkovcima pa pita "Vladu Srbije, premijerku, predsednika, ministra unutrašnjih poslova da li se osećaju odgovorno što Šešelj pravi dogadjaj koji još jednom svadja Srbiju sa svojim komšijama i podiže tenzije u regionu bez bilo kakve potrebe?".

"Ta šatorska atmosfera koja je danas vidjena bila je poruka pristojnim ljudima u ovoj zemlji da je strašilo zvano Vojislav Šešelj i dalje u punoj snazi i upotrebi i da samo čeka znak da opet krene da progoni, preti, vredja i fizički napada neistomišljenike i manjinske grupe, a država i njeni funkcioneri pokazuju da su mu uvek na usluzi", izjavio je Žujović.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.