AAA

POLITIKA | 04.05.2019 19:05 > 04.05 19:05

Nova stranka: Svakodnevne laži SNS-a o NS posledica opravdanog straha

Nova stranka (NS) saopštila je danas da Srpska napredna stranka (SNS) nastavlja sa serijom neistina i uvreda iznetih na račun Nove stranke i njenog lidera Zorana Živkovića, dokazujući još jednom koliko ih boli istina i svest o padu podrške koju navodno imaju u narodu.

NS poručuje da krajnje licemerno zvuči kada o borbi protiv kriminala govore oni kojima je kriminal drugo ime i koji su od Srbije napravili sigurnu kuću za okorele kriminalce kako na ulici, tako i u samom vrhu vladajućih struktura.

"Licemerno je i mizerno kada rezultate policijske akcije 'Sablja', koja je kriminal u državi svojevremeno resetovala na nulu, govore odgovorni za pad helikoptera i smrt sedmoro ljudi, oni koji pod okriljem noći i sa fantomkama na glavi zastrašuju gradjane i ruše delove prestonice, dok preko dana seksualno uznemiravaju i ponižavaju žene, novinarke, koleginice... Oni koji poklanjanje državnog zemljišta i ruke duboko u raljama korupcije prikrivaju romantičnim nazivom 'Beograd na vodi'. Oni koji na rampama bahatom vožnjom usmrćuju ljude, a onda kriju snimke sigurnosnih kamera", navodi Nova stranka.

Ta stranka dalje poručuje da "povrh svega, o borbi i rezultatima Zorana Živkovića i Nove stranke najmanje ima prava da govori najlicemerniji medju njima onaj koji je doveo gradjane Srbije do ruba egzistencije gde se glas kupuje za 1.000 dinara, ne bi li sebe tako lažno nazvao predsednikom Srbije".

Onaj, dodaje se dalje u saopštenju NS,  za čije je vreme, kako mračnih 90-tih godina, tako i sada, iz zemlje bežalo ili u ratovima ginulo na desetine hiljada naših ljudi. Onaj koji je radikalsku dušu ogrnuo lažnim evropeizmom, menjajući budućnost Srbije za svakodnevne cirkuse od konferencijama za medije i "diplomatske posete" dvorištima i predvorjima svetskih prestonica.

"Svesni da nijedna predstava ne može doveka trajati i da je neminovan i blizak trenutak kada će na njihovu biti spuštena zavesa, oni sada puštaju svoje pipke na sve medije koji su odavno pod njihovom kontrolom ne bi li iskoristili priliku da pomenu Novu stranku, njenog predsednika ili negiraju njena saopštenja", poručuju iz NS i dodaju da "to jasno dokazuje njihov strah, a mi im još jednom ponavljamo da je on i te kako opravdan".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.