AAA

POLITIKA | 19.05.2019 13:25 > 19.05 13:25

Obradović: Ne idemo na sednicu Skupštine o Kosovu, poštujemo Sporazum sa narodom

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da poslanici te stranke neće prisustvovati sednici Skupštine o Kosovu zakazanoj za 27. maj.

Obradović je kazao da će Dveri poštovati "Sporazum sa narodom" i da će nastaviti da bojkotuju rad Parlamenta sve dok se ne ispune zahtevi sa protesta "Jedan od pet miliona Svi kao jedan" održanog 13. aprila.

"Dok ne bude dijaloga na teme slobode medija i poštenih izbora, neće biti razloga za povratak u bilo koje skupštine, za bilo koje druge teme", rekao je Obradović novinarima ispred Crkve Svetog Marka.

Predsednik Dveri naglasio je da odbija da učestvuje u "Vučićevom rijaliti šou" i dodao da "nakon sedam godina Vučić 'glumi' sednicu o Kosovu, a da gradjani ne znaju ni jedan detalj njegovog plana."

Pokret Dveri je danas organizovao šetnju pod nazivom "Defile dečjih osmeha" koja je otpočela na platou ispred Crkve Svetog Marka, a završava se u Tašmajdanskom parku gde je taj pokret organizovao program za decu.

Obradović je kazao da Srbija treba da dobije "ministarstvo za porodicu" koje će se baviti porodičnim pitanjima, a glavni zadatak tog ministarstva biće borba protiv "bele kuge".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.