AAA

POLITIKA | 27.05.2019 16:10 > 27.05 16:24

Incident ispred Skupštine Srbije na dočeku Vučića, Šešelj kolima izgurao poslanike Dveri

Ispred Skupštine Srbije danas je, pre početka sednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je "izgurao" poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo "danas izdaja sutra robija", a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vredjao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom.

Čovek koji je išao sa njim je gurao poslanike Dveri a malo je nedostajalo da dodje i do incidenta sa obezbedjenjem parlamenta koji su pokušali da smire situaciju.

Ubrzo su ispred skupštine izašli i poslanici SRS koji su zvali poslanike Dveri na obračun a tu se pojavio i predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je, takodje, vredjao opozicione poslanike koji su čekali Vučića.

Nakon što je Vučić stigao u parlament, poslanici Dveri su mu vikali "izdaja, izdaja", dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid izmedju njega i opozicije.

Obradović: Vučić poslao žene i političkog oca da ga brane

Predsednik Dveri Boško Obradović optužio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se poneo kao kukavica prilikom dolaska u parlament jer je "poslao žene i svog političkog oca" (Vojislava Šešelja) da ga brane i prave incidente.

"Šešelj je od svog vozača tražio da nas pregazi ali nama je važno da smo uspeli da pokažemo transparent", rekao je Obradović novinarima nakon incidenta.

Obradović je dodao da je Vučića samo hteo da pita kada će izaći na televizijski duel nekome iz opozicije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.