AAA

POLITIKA | 12.07.2019 17:05 > 12.07 17:05

PSG: Besraman napad na Gorana Markovića, Vesić da se izvini i podnese ostavku

Pokret Slobodnih gradjana (PSG) osudio je danas "besramni napad" zamenika gradonačelnika Gorana Vesića na osnivača i člana Političkog saveta tog pokreta reditelja Gorana Markovića i pozvao Vesića da se izvini i podnese ostavku.

"Nazivanje proslavljenog reditelja 'lažnom elitom, prevarom koja guši i uništava Srbiju' je sramota za Vesića kao pojedinca nesposobnog da uvidi značaj stvaralaštva Gorana Markovića", naveo je u saopštenju PSG.
Oni su istakli da će Goran Marković ostati upamćen po nizu sjajnih filmova i beskompromisnoj borbi za zdravo i demokratsko društvo, dok će iza Gora Vesića ostati sećanje na "hrabri ulazak u šaht, raskopane ulice, fantome koji ruše gradske kvartove i na poplave izazvane kišom".

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da reditelj Goran Marković, kao što je pre ubistva Zorana Djindjića napadao bivšeg premijera, danas napada predsednika Aleksandra Vučića.

"To vam je ta lažna elita, ta prevara koja inače guši i uništava Srbiju decenijama. Ti Gorani Markovići, Srdjani Dragojevići, ljudi koji žive kao paraziti tokom cele svoje karijere", rekao je Vesić gostujući na Studiju B.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.