AAA

POLITIKA | 29.08.2019 11:00 > 29.08 11:55

Nikola Jovanović: Bojkot najbolji pelcer da se gradjani otarase sadašnje vlasti (VIDEO)

  • Foto: Narodna stranka
  • Foto: Narodna stranka

Šef odborničke grupe u Skupštini Beograda Savez za Srbiju Nikola Jovanović izjavio je danas da je bojkot najbolji "pelcer" da se gradjani otarase sadašnje gradske vlasti jer nije dostojna da ih predstavlja.

On je pre početka sednice Skupštine grada, koju ta odbornička grupa bojkotuje, pokazao pred novinarima nalepnicu na kojoj piše "bojkot" i precrtan lik zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Jovanović je novinarima rekao da je ta odbornička grupa "uvek pokretala u gradu teme koje su iza stranačkih interesa, a vlast je nudila besmislene, jarbole, fontane i pasarele".

Prema njegovim rečima, novac koji je planiran da se podigne besmisleni jarbol na Ušću skoro je potpuno dovoljan da svako dete u gradu dobije besplatne udžbenike.

On je rekao da je gradska vlast "objavila rat zelenim površinama" i plaši se da će prva žrtva biti sedam hektara u Košutnjaku.

Kako je naveo na dnevnom redu današnje sednice skupštine grada je odluka o usvajanju plana generalne regulacije zelene površine koji je korektno uradjen i čiji je cilj zaštita zelene površine ali problem je što je SNS podnela amandman koji predvidja da svaki urbanistički plan važniji od toga.

Tokom konferencije ispred Skupštine grada bio je i Sima Spasić iz Udruženja kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji koji je sa megafona govorio o da su DOS i DS oslobodili albanske zločine, ali i o bojkotu izbora.
KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.