AAA

POLITIKA | 13.10.2019 14:55 > 13.10 16:30

Protest podrške uzbunjivaču iz Krušika ispred Centralnog zatvora

  • printscreen: Krušik,pogon

Pokret slobodnih gradjana pozvao je na svom zvaničnom profilu na Tviteru gradjane da se danas u 18 časova okupe ispred Centralnog zatvora u Beogradu zbog hapšenja uzbunjivača koji je upozorio na povezanost oca ministra policije Nebojše Stefanovića sa trgovinom oružja.

"Uzbunjivači nisu kriminalci!", naveli su iz pokreta.

Gradjane je ranije danas na okupljanje, isto u 18 časova ispred Centralnog zatvora, pozvala i Inicijativa žena Srbije koja traži oslobadjanje uzbunjivača.

Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je da podržava okupljanje gradjana koji će pružati podršku uzbunjivaču koji je ukazao na povezanost oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa prodajom oružja.

Naveli su da će se gradjani do njegovog puštanja okupljati ispred zgrade Centralnog zatvora u Beogradu svakog dana od 18 časova i pozvali su sve gradjane da dodju i stanu u odbranu "jednog od naših sugradjana".

"Da bi stali na put korupciji moramo stati u zaštitu uzbunjivača koji su imali hrabrosti da progovore i ukažu na dokaze korupcije, stranačkog mobinga i terorizma", naveli su u saopštenju.

Udruženje je pozvalo sve nadležne institucije da uzmu u obzir dokaze na koje je taj uzbunjivač ukazao i procesuiraju oca ministra Stefanovića.

"Zahtevamo hitno puštanje uzbunjivača na slobodu", naveli su iz udruženja.

Inicijativa "Ne davimo Beograd" objavila je na svom tviter profilu da se priključuje pozivu Inicijative žena Srbije povodom protesta ispred Centralnog zatvora u 18 časova.

"Svakog dana u 18 časova ispred CZ-a, dok uzbunjivač ne bude pušten na slobodu!", naveli su.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.