AAA

POLITIKA | 14.10.2019 07:50 > 14.10 14:17

Sergej Trifunović: Ne učestvujem u trci pacova za pare. Vučić: Trifunovićeva kafanska izmišljotina

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izjavio je da je ponuda da za pola milona bude konstruktivna opozicija bila direktna, ali da neće da priča detalje jer to nisu informacije za novine nego za tužilaštvo.

"Ne želim da budem onaj ko targetira i presudjuje. Ja sam obnarodovao ono što mislim da ljudi treba da znaju, bilo da su politični ili apolitični", rekao je Trifunović za list Blic.

Kako je naveo, osećao se slično kao kad su mu nudili da udje u "Farmu" jer je to "više-manje isto".

"Nude ti novac neki ljudi, da pogaziš preko svega što jesi i da budeš saučesnik u uništavanju svega što je dobro i vredno u ovoj državi, da osramotiš roditelje, prijatelje i kolege, da učestvuješ u ništavnoj trci pacova za pare", naglasio je Trifunović.

To je sve, kako je rekao, jeftino.

"Oni se bacaju nekim velikim parama, ali svako ko proda nešto što ne bi trebalo da bude za prodaju je vrlo jeftin. Isto je i sa onima koji to kupuju", naveo je Trifunović.

Vučić: Trifunovićeva kafanska izmišljotina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tvrdnja predsednika Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića da mu je nudjen novac da bude konstruktivna opozcija  "kafanska izmišljotina i laž koju ni pas s maslom ne bi progutao" i kako veruje da će tužilaštvo ispitati takvu tvrdnju.

"A zašta da mu platimo, da izadje na izbore. Što se mene tiče ne mora niko od njih da izadje na izbore", rekao je Vučuć za Televiziju Pink.

On je odbacio navode iz opozicije da će bojkot izbora dovesti u pitanje legitimit rezultata izbora.

"Kakav nedostatak legitimiteta, kad izadje oko pedeset odsto birača", naveo je Vučić.

On je rekao i da je pogledao snimak po kojem Dragan Djilas, tada šef Narodne kancelarije predsednika dražave Borisa Tadića, preti saobraćajnom policajcu, navodeći da je to bahatost u kojoj se drugi vide čak i kao "niža rasa".

Prema njegovim rečima, bahatih ima i "kod nas", ali moraju da znaju, naglasio je, da će imati konsekvence.

"Mislite da nema onih koji se tako ponašaju, a pozivaju na to da navodno imaju moju podršku", rekao je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.