AAA

POLITIKA | 18.10.2019 17:55 > 18.10 17:55

SSP: Vesiću, ko stalno priziva da padne krv preko tabloida?

Stranka slobode i pravde  (SSP) ocenila je da su sramotne optužbe Gorana Vesića izrečene na Studiju B da "Dragan Djilas želi da padne krv" i da bi "Djilas bio najsrećniji da je neko poginuo na promociji njegove knjige", najmorbidnija do sada "verzija gebelsovske propagande primenjene po naprednjačkom principu pripiši drugome ono što sam činiš".

SSP je u saopštenju podsetio Vesića da je opozicionim političarima i organizatorima protesta širom Srbije već puštena krv i pitao ga ko gotovo svakodnevno na naslovnicama režimskih tabloida najavljuje krvave obračune, crta mete na čela ljudi, huška na sukobe i preti ratovima?

"Ko je iz galerije Progres izašao okružen privatnim batinašima, ko im je naložio da vredjaju i tuku okupljene gradjane? Ko to neprestano govori o smrti pokušajima atentata koji se nikada nisu desili, izmišljenim linčovanjima i vešanjima predsednika države? Ko razbija glave studentima, opozicionim političarima, neistomišljenicima? I ko onda priželjkuje krv, plaši narod, deli ljude?", pitao je SSP.

Iz te stranke poručili su Vesiću da se vara ukoliko misli da će, nakon što nebrojeno puta pomene krv i ubistvo, krv zaista i pasti od strane opozicije.

"Zato bolje neka se mane ovog metoda kojem ga podučava njegov partijski šef i spremi se za odbranu na sudu, jer će za ove gnusne optužbe odgovarati pred zakonom", navedeno je u saopštenju.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.