AAA

POLITIKA | 08.11.2019 13:20 > 08.11 13:20

Vučić: Spreman sam da govorim u Skupštini o spoljnoj politici Srbije, da uokvirimo kuda idemo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je spreman da dodje u Skupštinu kako bi sa poslanicima razgovarao o svim spoljnopolitičkim okolnostima.

"Spreman sam da idem pred poslanike, da uokvirimo ono što je naša spoljna politika i kuda idemo", rekao je Vučić u Ženevi za televiziju Pink.

Prema njegovim rečima, ukoliko bude mogućnosti, on će pred poslanicima govoriti o onome što je Srbija postigla na spoljnopolitičkom planu.

Rekao je i da se ponosi pozicijom Srbije, da uvek svima kaže šta misli, kao i da se ne stidi saradnje sa Rusijom i Kinom.

"Zašto bih se stideo saradnje sa Kinom i Rusijom. Zbog toga što neko ima nešto protiv? Baš me briga šta ćete da mislite", poručio je Vučić.

Besplatno auto-putem Niš-Dimitrovgrad do 1. decembra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se do 1. decembra neće naplaćivati putarina na auto-putu Niš-Dimitrovgrad koji se svečano otvara sutra.

Vučić je novinarima u Ženevi rekao da je o tome razgovarao s direktorom "Puteva Srbije" Zoranom Drobnjakom i s ministarkom za saobraćaj Zoranom Mihajlović.

On je kazao da će svečanom otvaranju "Istočnog kraka Koridora 10", od 86,9 kilometara, prisustvovati i premijer Bugarske Bojko Borisov.

"Dolazi naš bugarski brat Bojko i obratiću mu se i na bugarskom jeziku, vežbao sam", rekao je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.