AAA

POLITIKA | 13.11.2019 20:50 > 13.11 20:50

Jovanović: Obradović iz Krušika je primer koji bi trebalo da sledimo

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović primer gradjanske hrabrosti i načina na koji bi trebalo braniti državu od "kriminalizovane vlasti".

"Obradović je primer koji bi trebalo slediti i zahvaljujući njemu nam se javljaju mnogi uzbunjivači iz javnih komunalnih preduzeća u Beogradu i iz gradske uprave", rekao je Jovanović televiziji N1.

Jovanović je istakao da je gradska uprava Beograda "kriminalizovana i otvoreno se služi lažima", a kao primer "laži i manipulacije" naveo je izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da šef odbornika SzS-a nije čitao pravi rebalans gradskog budžeta i da su realizovane investicije do 1. novembra u iznosu od 12,6 milijardi dinara.

"Istina je da je realizovano 6,5 milijardi dinara investicija, što je razlog zbog koje se u Beogradu ne grade nove škole, obdaništa, fiskulturne sale, kanalizacija i vodovod", rekao je Jovanović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.