AAA

POLITIKA | 17.11.2019 10:50 > 17.11 10:50

Srpska lista: Opozicija pokazala pravo lice reakcijama na vest o zdravstvenom problemu Vučića

Srpska lista ocenila je danas da su opozicioni političari i aktivisti pokazali svoje pravo lice, kako su kazali, "oličeno u mržnji prema svemu što je srpsko", reakcijama na vest o zdravstvenom problemu predsednika Aleksandra Vučića.

U saopštenju Srpske liste navodi se da su pristalice albanskih političara poput bivšeg člana Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Marka Jakšića, iskoristili jučerašnji dan da svoje, kako su ocenili, "bolesne misli" podele sa javnošću na društvenim mrežama.
"Mali Marko, koji je javno promovisao Gondju Čauši, albanskog kandidata ispred Demokratske partija Kosova Kadrija Veseljija, u kampanji za lokalne izbore u severnoj Kosovskoj Mitrovici je predsedniku Vučiću na tviteru poželeo smrt!?", istaknuto je u saopštenju.

Ocenjeno je da se Srbi sa Kosova stide što na "ovoj svetoj zemlji dele prostor i vazduh sa ovakvim srbomrscima" i "neostvarenim likovima", koji, kako su naveli, "svoju duševnu hranu umesto u dobrom i lepom nalaze u mržnji prema svemu što je srpsko".

Kako su ocenili, najveći broj Srba sa Kosmeta je sa zabrinutošću primio vest o ugroženom zdravlju predsednika Srbije, poželeo mu brz oporavak i, kako su saopštili, "svesni su da bi bez predsednika Vučića na čelu Srbije Srbi na Kosmetu bili nezaštićeni i na udaru razularenih bandi iz Prištine".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.