AAA

POLITIKA | 08.12.2019 13:55 > 08.12 13:55

Dačić: SPS nastavlja saradnju sa SNS-om

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas da je SPS "ponosna" na rezultate koje je ostvarila u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da je to osnova za dalju saradnju.

"Mi nastavljamo saradnju. Veoma pozitivno ocenjujemo svoje rezultate koje smo ostvarili sa SNS-om i Aleksandrom Vučićem. Za sedam godina napravljen je veliki pomak kada je reč o pozciji Srbije na medjunarodnom planu, bez nje nema rešavanja pitanja u regionu", rekao je Dačić uoči sednice Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Beogradu.
Rekao je da će danas Glavni odbor razmotriti organizacione pripreme za predstojeće parlamentarne, republičke i lokalne izbore u Srbiji, najavljene za proleće.

"Ustanovićemo princip da će svako od potpredsednika biti zadužen za pojedini region gde će dobiti zadatak koliki broj glasova treba da ostvari", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da SPS na izbore izlazi zajedno sa Jedinstvenom Srbijom.

Koordinator SPS za Vojvodinu biće Dušan Bajatović, za Beograd Aleksandar Antić, za zapadnu Srbiju Djordje Milićević, novi potpredsednik stranke, za centralnu Srbiju će biti zadužen Branko Ružić i za jugoistočnu Novica Tončev, rekao je Dačić.

Za politički sistem biće zadužen Žarko Obradović, a Slavica Djukić Dejanović za Forum žena.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.