AAA

POLITIKA | 12.12.2019 15:45 > 12.12 16:00

Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne


Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić ocenio je danas da su rezultati u zemlji "zadovoljavajući", navodeći da je državna kasa "puna i sigurna a penzije redovne". 

On je, na sednici Glavnog odbora PUPS u Beogradu, naveo da će u "središtu delovanja" te stranke u narednom periodu biti "borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika izmedju sela i grada". 
"Puna podrška PUPS i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića obeležili su delovanje stranke u proteklom periodu. Kasa Srbije je puna i sigurna a penzije redovne i uskladjivaće se na obavezujući način na državu a prihvatljiv za penzionere", naveo je Krkobabić a preneo PUPS. 

Na sednici Glavnog odbora PUPS je ocenjeno da su opštinski odbori stranke "programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore" i da će se PUPS "i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude gradjana prvog i drugog reda".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.