AAA

POLITIKA | 14.12.2019 18:25 > 14.12 18:25

Bastać: Predstavnici medjunarodne zajednice da razgovaraju sa žrtvama režima

Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać izjavio je večeras da predstavnici medjunarodne zajednice treba da porazgovaraju sa svima onima koje je aktuelna vlast u Srbiji tukla i maltertirala, pre nego što kažu da je u Srbiji normalno izaći na izbore.

"Neka se uvere da li je normalan život u ovakvoj Srbiji i da li je normalno izaći u ovakvoj atmosferi na izbore", rekao je Batsać novinarima u Beogradu.
On je kazao da predstavnici medjunarodne zajednice treba da razgovaraju sa prebijenim funkcionerom SSP Borkom Stefanovićem i omladincem DS Dejanom Bagarićem, novinarom Milanom Jovanovićem kome je zapaljena kuća i uzbunjivačem Aleksandrom Obradovićem i drugima koji su žrtve sadašnje vlasti.

Podsetivši da je policija jutros došla u njegov stan, Bastać je rekao da su od njega zatražili da hitno krene sa njima i "da ne zna kako se to na srpskom kaže nego hapšenje".

Bastać je rekao da je to nastavak farse i da je ispitivanje posle kojeg je pušten trajalo oko pola sata.

"Oni me proganjaju zato što raskrinkavam (gradonačelnika) Gorana Vesića i njegovu bandu koji pljačkaju Beograd", rekao je Bastać.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.