AAA

POLITIKA | 21.01.2020 09:55 > 21.01 10:06

Djilas: Smiriti strasti u opoziciji, isti nam je cilj - da pobedimo zlo

Predsednik Stranke slobode i pravde, i predsedavajući Saveza za Srbiju (SZS), Dragan Djilas pozvao je na "smirivanje strasti" u opoziciji napominjući da "zajednički politički protivnik i Demokratske stranke i Dveri i svih u opoziciji jeste režim Aleksandra Vučića".

"Zbog svih koji su danas obespravljeni i poniženi, zbog svih koji odlaze iz Srbije, zbog svih koji ostaju i ne predaju se, preklinjem sve članove rukovodstava svih stranaka članica SZS, kao i svih drugih opozicionih stranaka i pokreta da se zaustave. Da prestanu da napadaju jedni druge, da dovode u pitanje odluke koje smo doneli, da počnu da poštuju tudje stavove i da se uzdrže od toga da svojim izjavama idu naruku Vučiću", rekao je Djilas za "Danas".

On je ocenio da bi opozicija, da bi zadobila poverenje gradjana, "ne sme nijednim svojim postupkom da zaliči na one protiv kojih se bori".

"Znam da i profesor (osnivač DS Dragoljub) Mićunović i (lider Dveri Boško) Obradović imaju isti cilj, ali različite načine za njegovo ostvarivanje. Ali to ne sme biti razlog da onima koji su protiv nas dajemo materijal da se raduju. Što pre to shvatimo, pre ćemo pobediti ovo zlo koje je nad nama", naglasio je Djilas.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.