AAA

POLITIKA | 11.02.2020 15:50 > 11.02 15:50

Stojanović: Opozicija što pre da odluči ko bojkotuje ko ide na izbore

Doktorand Fakulteta političkih nauka Boban Stojanović smatra da će Zajedno za Srbiju i Nebojša Zelenović ukoliko odluče da izadju na izbore u Šapcu, prestati da budu deo Saveza za Srbiju.

U izjavi za Agenciju Beta on je procenio da to može da nanese najveću štetu Zelenoviću koji će se izdvojiti iz opozicione većine.
Kako je dodao "SzS pre svih čine Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka i Dveri, pa oni moraju da istraju u bojkotu i da se ograde od onih koji žele da izadju na izbore".

Stojanović misli da će i Zelenović sa Zajedno za Srbiju i Saša Paunović sa Demokratskom strankom u Paraćinu, napraviti grešku ako izadju na izbore.

Stojanović je rekao da ne vidi kako bi se sada sprovela ideja o ponovnom ujedinjenju Demokratske stranke, s obzirom na to da će demokrate verovatno morati da smene svog potpredsednika Paunovića, a pojedini članovi vrha Socijaldemokratske stranke najavljuju da će učestvovati na izborima sa pokretom "Srbija 21".

Pošto su to sve veliki potresi za opoziciju, Stojanović kaže da sve odluke treba što pre doneti, da se tačno zna ko bojkotuje, ko izlazi na izbore kako bi počela ozbiljna kampanja.

Na pitanje da li ostavlja mogućnost da kada izbori budu raspisani, SzS ipak reši da prekine bojkot, Stojanović je rekao da bi to bilo "političko samoubistvo".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.